Pungi Maieu 3

Pungi plastic de calitate la preturi imbatabile!

Pungi plastic, imprimate sau simple, la cele mai bune preturi in Romania. Preturile pungilor maieu de plastic nu includ taxele de mediu. Nu este obligatia producatorului sau dupa caz a importatorilor sa achite taxele de mediu decat pentru pungile neimprimate.

Transportul de pungi plastic este gratuit in Bucuresti.

In principalele orase din tara in functie de traseul de livrare al masinilor de la fabrica.

Pungile plastic sunt folosite in special in magazinele alimentare si in magazinele care au ca activitate comertul cu amanuntul pentru transportul cumparaturilor.

In functie de specificul magazinului si al produselor comercializate, clientul isi poate alege dimensiunea adecvata precum si design-ul acestora. Grosimea este esentiala in alegearea unei pungi, cu cat o punga este mai groasa cu atat ea poate suporta o sarcina mai mare. Pretul creste cu cat grosimea foliei este mai mare.

Desi in piata exista o oferta foarte variata de materiale si modele de pungi, majoritatea comerciantilor prefera acest tip de sacosa de plastic din mai multe motive:

  • materialul rezistent
  • durata de viata a produsului
  • spatiul mic pentru depozitare
  • varietatea modelelor ce pot fi folosite pentru personalizare

pungi plastic                pungi plastic personalizate        pungi de plastic           pungi plastic biodegradabile

Pungi plastic maieu se pot produce de la dimensiunea de minim 23 × 35 cm pana la dimensiunea maxima de 40×60 cm.

Pungile din plastic maieu au pliuri laterale si suporta o sarcina de la 1 kg pana la 15 kg.

Conceperea machetei grafice pentru pungile din plastic este gratuita pentru toate comenzile. Graficienii nostri va pot pune la dispozitie simulari cu incadrarea graficii pe punga.

Cliseele pentru pungile plastic se fac pentru fiecare culoare de imprimare in parte si pentru fiecare fata. Pretul cliseelor se calculeaza in functie de grafica si de suprafata de imprimare.

Bineinteles, puteti realiza cate modele de grafica va doriti – nu exista limita! Spre exemplu puteti alege un model pentru pungile in care oferiti produsele clientilor si un alt model de punga/design dedicat pungilor oferite de sarbatori: Craciun, Valentine’s Day, Paste.

Orice optiune este realizabila intr-un parteneriat de incredere si pe termen lung – Total Gama va este alaturi.

Pungile plastic maieu au o durata de viata de minim 24 luni. Indeplinind conditia respectarii de catre client a normelor de transport, depozitare si utilizare.

Pentru comenzi sau cereri de oferta va asteptam pe [email protected] sau la telefon 0742.024.141

pungi plastic[email protected]

Telefon: 0742.024.141